T R O E T E L L A N D

 


Uw kind of kinderen zijn u zeer dierbaar en zoals elk ouder wilt U voor hen alleen het allerbeste. Veelal werken beide ouders buitenshuis en is kinderopvang dus een noodzaak. U weet wellicht ook dat de opvoeding van uw kinderen op deze zeer jonge leeftijd, van 0 tot 3 jaar, uiterst belangrijk is.


Het kiezen voor kinderopvang is een ingrijpende beslissing voor u en uw kind. Om een verantwoorde keuze te kunnen maken, is duidelijke informatie nodig. Kinderopvang 'Troetelland’ uit Geel wil u graag behulpzaam zijn bij het maken van uw keuze.

Sinds enkele jaren zijn we verhuist van de Stationsstraat 116 naar een nieuwbouw in de Heistraat 50 in Geel. Op het vorige adres waren er veel obstakels waardoor we geen continue kwaliteit konden leveren aan zowel de kinderen als de ouders. Aangezien dit een huurpand was konden we geen ingrijpende veranderingen doen aan de infrastructuur, waardoor we problemen hadden met het verwarmen en ventileren van het gebouw, de indeling zelf was niet praktisch, smalle gangen, geen circulatieruimten, geen bergruimte en parkeerproblemen voor de ouders aangezien er geen eigen parkeerplaatsen waren, enkel onveilig parkeren op langs de openbare was mogelijk. In het onze nieuwbouw zijn circulatieplaatsen voorzien en brede gangen voor comfortabele passage, moderne klimatisatietechnieken, veel bergruimte en alle speelruimtes zijn perfect ingedeeld voor het comfort van de kindjes en verzorgsters. Eveneens hebben we 12 eigen parkeerplaatsen en vlotte veilige circulatie van wagens en fietsers. Kortom meer dan 10 jaar ervaring toegepast voor een ideale gezellige speelomgeving voor onze kleinste bezoekertjes.

Welkom op de website van Kinderdagverblijf Troetelland !